امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:52

تاکید رئیس دانشگاه بر استفاده از تجارب بازنشستگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین تکریم از بازنشستگان این دانشگاه بر ضرورت استفاده از تجارب آنها به عنوان سرمایه‌ای ارزشمند تاکید کرد.bazneshastegan

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی با قدردانی از تلاش صادقانه بازنشستگان در طی 30 سال خدمت در حوزه سلامت، اظهار کرد: بی شک توسعه دانشگاه در ابعاد مختلف و تحقق اهداف حوزه سلامت در منطقه بدون تلاش و خدمت مجموعه کارکنان دانشگاه میسر نیست و به همین دلیل وظیفه می دانم از تلاش 30 ساله شما تشکر و قدردانی نمایم.
وی از تجربه‌های 30ساله بازنشستگان به عنوان گنجینه‌ای گران‌بها یاد کرد و از آنها خواست تا پیشنهادها و نظرات خود را در راستای بهبود عملکرد سیستم و ارتقای کیفیت خدمات به مسئولین دانشگاه ارائه دهند.
دکتر باذلی با عذرخواهی از بازنشستگان به علت تاخیر در پرداخت پاداش پایان خدمت، تاکید کرد: پیگیری‌های زیادی در سطح وزارت انجام داده‌ام و امیدوارم تا پایان سال حداقل بخشی از این مطالبات پرداخت گردد.
وی افزود: تلاش کرده‌ایم تا در پرداخت‌ها و کمک‌های رفاهی، بازنشستگان دانشگاه را هم در کنار سایر کارکنان ببینیم و از آنها حمایت کنیم.
قهرمان‌نژاد، مدیر عامل کانون بازنشستگان دانشگاه هم در ابتدای این جلسه باقدردانی از حمایت‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه از بازنشستگان، به بیان برخی از مسائل و مشکلات آنان پرداخت و گفت: از مهرماه سال 96 تا مهرماه امسال، 14نفر از کارکنان دانشگاه به افتخار بازنشستگی نائل شده‌اند.
تعدادی از بازنشستگان هم در این جلسه به بیان نظرات، مسائل و مشکلات خود پرداختند.