امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 12:13

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز پرستار

دکتر باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با صدور پیامی سالروز میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار را به پرستاران شاغل در دانشگاه تبریک گفت.Dr-Bazeli-Payam
به گزارش وب دا، متن این پیام به این شرح است:
به نام خدا
پرستاران، یکی از مهمترین ارکان عرصه سلامت کشور بویژه حوزه درمان هستند که خدمات ارزنده آنان در این عرصه مهم انکار ناپذیر است.
عزیزانی که با الگو گرفتن از خصایص حضرت زینب کبری (س) تلاش می کنند تا با دانش و صبر توام با عشق به حرفه خود، شایسته ترین خدمات را به بیماران و دردمندان ارائه نمایند، و خوشا به سعادت آنها که نام و حرفه شان با نام این بانوی بزرگ اسلام گره خورده است، افتخار بزرگی که البته مسئولیت پرستاران را نیز سنگین تر می نماید.
بی شک لبخند رضایت دردمندان شفا یافته و دعای خیرشان که موجب رضای خدای مهربان است، بالاترین و ارزشمندترین پاداش برای پرستاران عزیز است، اما اینجانب نیز برخود لازم می دانم با تبریک میلاد فرخنده حضرت زینب (س) و روز پرستار، از تلاش ها و خدمات خستگی ناپذیر پرستاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی نموده و از خدای بزگ سلامت و سعادت را برای این عزیزان مسئلت نمایم.
دکتر جواد باذلی