امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 12:43

خرید و تمدید اعتبار آنتی‌ویروس شبکه دانشگاه

مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه گفت: در راستای ضرورت افزایش امنیت شبکه کامپیوتری دانشگاه و حفاظت از اطلاعات سرورها و کلاینت‌ها(سیستم‌های کاربران) تهیه و خرید آنتی‌ویروس شبکه بسیار مهم و ضروری است.

مهندس عبدالرضا شرقی افزود: در همین راستا از سال1392 مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه نسبت به خرید آنتی‌ویروس کسپرسکی که از برندهای رتبه اول در نرم افزارهای آنتی ویروس می‌باشد، اقدام نمود.
وی با اشاره به اینکه به روزرسانی اعتبار سالیانه لایسنس(کد اعتباری) در مهرماه سال جاری به اتمام رسید، اظهار کرد: باتوجه به افزایش قیمت ارز و به تبع آن قیمت لایسنس آنتی ویروس، پیگیری‌های لازم به منظور کاهش قیمت از نمایندگی‌های معتبر کسپرسکی در استان خراسان رضوی و مدیریت نمایندگی کسپرسکی در خاورمیانه انجام گرفت و در نهایت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و افزایش تعداد کاربران مورد درخواست، لایسنس آنتی ویروس کسپرسکی با 50درصد قیمت اولیه آن،  با هزینه‌ای بالغ بر نهصد و ده میلیون ریال خریداری شد.
وی با قدردانی از مساعدت دکتر باذلی، ریاست محترم دانشگاه در جهت خرید این لایسنس آنتی ویروس و همچنین کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات ستاد دانشگاه که در نصب و راه اندازی آن پیگیری و اقدام نمودند، خاطرنشان کرد: این لایسنس 2 ساله تا پایان سال 2020 میلادی در سرور و کلاینت‌های دانشگاه نصب و تمدید اعتبارگردید.