امروزپنج شنبه, 29 فروردين 1398 19:36

بازدید فرماندار گناباد از بیمارستان علامه بهلول گنابادی و مرکز اورژانس 115

فرماندار شهرستان گناباد، شامگاه 28 دی‌ماه از بیمارستان علامه بهلول گنابادی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی بازدید کرد.bazdid-farmandar01

برای مشاهده تصاویر اینجـا کلیک نمایید

به گزارش وب‌دا، همزمان با شامگاه آخرین جمعه دی‌ماه، مهندس قربانی در بیمارستان علامه بهلول گنابادی حضور یافت و از نزدیک در جریان وضعیت ارائه خدمات قرار گرفت.
در این بازدید که رئیس دانشگاه، رئیس اداره نظارت بر درمان، مدیر حراست، رئیس دفتر ریاست و مسئول روابط عمومی دانشگاه و رئیس، مدیر داخلی، مدیر امور عمومی و مترون بیمارستان هم حضور داشتند، فرماندار گناباد باحضور در بخش‌های مختلف بیمارستان علامه بهلول گنابادی ضمن خداقوت به کادر درمانی، از بیماران بستری عیادت و برای آنان طلب شفای عاجل کرد.
همچنین مهندس قربانی در گفتگو با بیماران و همراهان آنها، نحوه رسیدگی و وضعیت ارائه خدمات را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
فرماندار گناباد در ادامه در مرکز پیام اورژانس 115 حضور یافت و ضمن خداقوت به کارشناسان فوریت‌های پزشکی مرکز هدایت عملیات اورژانس 115، نحوه پاسخگویی و راهنمایی آنها را ارزیابی کرد. در این بازدید گزارشی از تعداد نیروهای اورژانس و وضعیت ارائه خدمات به فرماندار شهرستان ارائه شد.
همچنین دکتر باذلی رئیس دانشگاه از طریق بی‌سیم در پیامی به کارشناسان و تکنسین‌های پایگاه‌های اورژانس شهرستان‌های گناباد، ضمن خداقوت، از خدمات و تلاش‌های آنان قدردانی کرد.