امروزچهارشنبه, 26 تیر 1398 17:30

مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد ایثارگرانه در راستای سلامت جامعه تلاش می‌کند

فرماندار گناباد گفت: مجموعه مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان، بیشتر از وظایف خود، ایثارگرانه در راستای سلامت جامعه تلاش می‌کنند.bazdid-farmandar02

برای مشاهده تصاویر اینجا کلیک نمایید

به گزارش وب‌دا، مهندس حامد قربانی در حاشیه بازدید از بیمارستان علامه بهلول گنابادی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان یک مزیت و فرصت بسیار خوب برای شهرستان گناباد است که باید به خوبی از این ظرفیت در راستای توسعه شهرستان بهره گرفت.
فرماندار گناباد با اشاره به روزآمدی و پویایی مجموعه درمان شهرستان، بیمارستان علامه بهلول گنابادی را یک برگ امید برای مردم منطقه دانست و ابراز کرد: در همین بازدید مشاهده شد که بیماران و مراجعه‌کنندگانی از شهرهای مختلف منطقه در این بیمارستان خدمت دریافت می‌کنند.
مهندس قربانی، کیفیت ارائه خدمات در بیمارستان علامه بهلول را جزو کیفیت‌های خوب حوزه درمان برشمرد و افزود: با توجه به اینکه در فرمانداری، کار احصاء نارضایتی‌ها در حوزه‌های مختلف را انجام می‌دهیم، خوشبختانه در حوزه بهداشت و درمان مشکل خاصی نداریم و آرامش روانی خوبی در حوزه سلامت حاکم است که جا دارد از رئیس دانشگاه علوم پزشکی که با دغدغه‌مندی خاصی تلاش می‌کنند و مدیران و پرسنل دانشگاه، رئیس و مجموعه کارکنان بیمارستان علامه بهلول گنابادی و همه زحمت‌کشان حوزه سلامت تشکر و قدردانی ‌نمایم.
مهندس قربانی با اشاره به بازدید خود از بخش‌های مختلف بیمارستان و بررسی وضعیت ارائه خدمات، گفت: خوشبختانه کادر درمانی این بیمارستان به رغم مشکلات مالی و تاخیر در پرداخت مطالبات، با همه وجود و بدون کاستن از کیفیت خدماتشان در حال ارائه خدمت به بیماران بودند.
وی خاطرنشان کرد: همه باید دست به دست هم، با دیدن و انعکاس نقاط قوت، مبلغی برای این مجموعه باشیم تا زمینه را برای تداوم بهتر و افزایش فعالیت‌ها فراهم کنیم که قطعا" منفعت آن برای مردم منطقه خواهد بود.