امروزچهارشنبه, 26 تیر 1398 17:30

افق خوبی برای آینده بیمارستان علامه بهلول ترسیم شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با قدردانی از تلاش همکاران خود در دانشگاه گفت: افق خوبی برای آینده بیمارستان علامه بهلول گنابادی ترسیم شده است.Dr-Bazeli---hospital

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در حاشیه بازدید فرماندار گناباد از بیمارستان علامه بهلول، اظهار کرد: از همه همکارانم در دانشگاه و به ویژه بیمارستان علامه بهلول گنابادی که با بیش از ۷۵۰ پرسنل در گردش در بخش‌های مختلف و متنوع از قبیل اقدامات تشخیصی و درمانی، توانبخشی پاراکلینیک، تصویر برداری و ... در حال ارائه خدمت هستند، تشکر می‌کنم.
وی با تاکید بر اینکه هر آنچه که یک بیمارستان خوب نیاز دارد در بیمارستان علامه بهلول گنابادی وجود دارد، اظهار کرد: گرچه در ابتدای سال ۹۶ و آغاز راه‌اندازی بیمارستان به دلیل تلفیق دو بیمارستان متفاوت، مشکلاتی وجود داشت ولی الحمدلله با تلاش همکاران در این مجموعه، هم‌اکنون خدمات بسیار خوب و ایده‌آلی با بهترین امکانات و در حد بسیاری از بیمارستان‌های خصوصی ارائه می‌شود که این مایه افتخار است.
دکتر باذلی با بیان اینکه مجموعه مدیریتی دانشگاه در راستای پرداخت مطالبات پرسنل تلاش و پیگیری می‌کند، گفت: از همه همکارانم که بخشی از مطالباتشان به تعویق افتاده است، عذرخواهی می‌کنم و از اینکه به رغم این مطالبات با همه توان و متعهدانه در راستای ارائه خدمت تلاش می‌کنند، سپاسگزاری و قدردانی می‌نمایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه به رغم وجود امکانات خوب در بیمارستان علامه بهلول گنابادی، به دنبال ارتقاء آن هستیم، ابراز کرد: در سفر هیئت دولت به خراسان رضوی، بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب باز پیشنهاد و تصویب شد و اعتبار اولیه ۵ میلیارد تومانی گرفت که اکنون در مرحله تصویب نقشه‌ها است و ان شاء ا... از ابتدای سال ۹۸ عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.
دکتر باذلی با اشاره به اینکه برای توسعه بیمارستان 1/2 هکتار زمین با مساعدت خوب جناب آقای دکتر عباس قهرمانی و برادر محترمشان تملک شده است، اظهار داشت: افق خوبی برای آینده بیمارستان ترسیم شده است و امیدواریم که بتوانیم در دستیابی به اهداف آن موفق باشیم.
وی با تاکید بر اینکه باید در انعکاس اخبار بیمارستان، خوبی‌ها را هم ببینیم، خاطرنشان کرد: در بیمارستان نواقصی وجود دارد و هیچ کس در مجموعه دانشگاه مدعی نیست که نقص وجود ندارد ولی این ادعا را داریم که به سمت رفع نواقص حرکت می‌کنیم و تا حدود زیادی هم موفق بوده‌ایم.
دکتر باذلی از رسانه‌ها خواست تا در انعکاس اخبار بیمارستان، خوبی‌ها را هم ببینند و مردم را امیدوار کنند تا اعتماد آنها بیشتر شود.