امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 12:49

کارگاه آموزشی سرویس نظام ارجاع الکترونیکی برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با فرآیند اجرایی سرویس نظام ارجاع الکترونیکی ویژه پزشکان متخصص گروه اطفال برگزار گردید.

به گزارش وب‌دا، مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه گفت: بر اساس مصوبه کمیته دانشگاهی نظام ارجاع و در راستای اجرای سیاست‌های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سرویس نظام ارجاع الکترونیکی به صورت آزمایشی در یک مرکز خدمات جامع سلامت (سطح یک) و یک رشته تخصصی پزشکی در کلینیک تخصصی بیمارستان علامه بهلول گنابادی (سطح دو) اجرا می‌گردد. به همین منظور کارگاه آموزشی آشنایی با فرآیند اجرایی سرویس نظام ارجاع الکترونیکی جهت پزشکان متخصص گروه اطفال برگزار گردید.
مهندس عبدالرضا شرقی افزود: در این کارگاه آموزشی فرآیند سیستماتیک ارجاع بیماران از مرکز خدمات جامع سلامت (سطح یک) به وسیله نرم‌افزار سیب و تولید کد ارجاع و اخذ نوبت از طریق سامانه نوبت‌دهی بیمارستان علامه بهلول گنابادی و پذیرش بیمار در کلینیک این بیمارستان از طریق سامانه HIS و کد نظام ارجاع، ثبت اطلاعات بالینی و فرآیند درمان توسط پزشکان متخصص و بازخوراند فرم ارجاع به سطح یک مورد بررسی قرار گرفت.
وی اظهار داشت: زیرساخت¬های IT مورد نیاز اجرای سرویس نظام ارجاع الکترونیکی با تلاش و همت کارشناسان IT حوزه-های ستاد دانشگاه، معاونت بهداشتی دانشگاه، بیمارستان علامه بهلول گنابادی و بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان آماده‌سازی و مهیا شده و تست‌های لازم در خصوص تولید و دریافت کد نظام ارجاع از سطح یک به سطح دو با موفقیت کامل اجرایی شده است.
یادآور می‌شود، این کارگاه آموزشی با همکاری و حضور معاون درمان دانشگاه، رئیس، مدیر داخلی و مسئول IT بیمارستان علامه بهلول گنابادی، مسئول و کارشناس واحد توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی و کارشناس اداره نظارت بر درمان معاونت درمان در محل اتاق اجلاس بیمارستان علامه بهلول گنابادی برگزار گردید.