امروزیکشنبه, 30 تیر 1398 13:39

برگزاری اردوی جهادی در روستای روشناوند

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر، اردوی جهادی در روستای روشناوند شهرستان گناباد برگزار گردید.

در این اردوی جهادی که به همت ستاد اردوهای جهادی، معاونت فرهنگی دانشجویی، معاونت بهداشت، دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی، جمعیت هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی شهرستان گناباد برگزار گردید، حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر از مردم روستای روشناوند، از خدمات بهداشتی، درمانی، فرهنگی و آموزشی، بهره‌مند شدند.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و امام جمعه شهرستان گناباد در جریان بازدید از این اردوی جهادی گفت: خدمت‌رسانی‌های فراوانی در سطح شهر و روستا صورت می‌گیرد ولی در عین حال در بعضی روستاها، محرومیت‌هایی وجود دارد که نیاز است در قلمرو غیر اداری به آن توجه ویژه شود.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب افزود: الحمدلله به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، در روستاهای بزرگ، درمانگاه‌های خوبی احداث گردیده که پزشک همیشه در خدمت مردم  است و خدمت‌رسانی روز به روز گسترش می‌یابد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز با اشاره به استقبال جهادگران از اردوی جهادی گفت: این اردوی جهادی با حضور ۶۰ جهادگر برگزار گردید که خدمات متنوع بهداشتی، درمانی، فرهنگی و آموزشی برای روستائیان صورت پذیرفت.
دکتر مینوئیان افزود: این اردو به مناسبت چهلمین سالگرد پپروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، همزمان با دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با هدف خدمات‌رسانی به محرومین برگزار شد که تا پایان سال،  نیز شاهد برگزاری دو اردوی دیگر در مناطق محروم خواهیم بود.
وی اظهار داشت: در مدت فعالیت ستاد اردوهای جهادی دانشگاه، مشارکت گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف سلامت به همت دانشجویان، پزشکان، کارکنان و استادان تخصصی صورت می‌پذیرد.
دکتر مرادی، معاون بهداشت دانشگاه نیز با اشاره به اسقرار تیم‌های مختلف پزشکی و پیراپزشکی در این اردو، گفت: معاینه پزشکی و داروی رایگان، مشاوره مامایی، پایش فشار و قند خون، آموزش بهداشت و خود مراقبتی جهت پیشگیری از بیماری‌های شایع و معرفی علائم این بیماری‌ها، مشاوره قبل از ازدواج، نمونه‌گیری آزمایش و برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اهدای سبد غذایی، از جمله اقداماتی است که در این اردوی یک روزه انجام شد.
معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی نیز در این برنامه گفت: جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در راستای اهداف و وظایف خود به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برنامه‌های ویژه‌ای را  تدارک دیده است که از جمله این برنامه‌ها، اعزام ۴۰ کاروان سلامت به مناطق محروم استان خراسان رضوی با حضور پزشکان داوطلب، خیرین جمعیت هلال احمر، پیراپزشکان و اعضای داوطلب با تخصص‌های مختلف در این کاروان است.
هدایتی افزود: برنامه اردوهای جهادی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی به مناسبت دهه فجر از شهرستان گناباد آغاز شده که ۳۹ برنامه محرومیت‌زدایی دیگر، تا پایان دهه فجر، در شهرستان‌های دیگر استان نیز اجرا خواهد شد.
شایان ذکر است، روستای روشناوند، در ۲۴ کیلومتری شهرستان گناباد، واقع است.