امروزپنج شنبه, 29 فروردين 1398 19:26

خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد در شهرستان بجستان بی‌نظیر است

فرماندار شهرستان بجستان با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های انجام گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد، گفت: خدمات دانشگاه در حوزه سلامت در شهرستان بجستان بی نظیر است.

به گزارش وب‌دا، مهندس ابراهیمی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه، همزمان با اولین روز از دهه فجر با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در 40 سال گذشته، اظهار کرد: همه دستاوردها و ظرفیت‌های ایجاد شده به دست خود مردم و برای مردم بوده است.
وی با اشاره به اقدامات حوزه بهداشت و درمان در شهرستان بجستان، گفت: علاوه بر خدمات دانشگاه در بیمارستان آیت‌ا... مدنی، اقدامات بی‌نظیری پس از پیروزی انقلاب اسلامی در زمینه بهداشت و درمان در سطح روستاهای این شهرستان انجام شده است.
مهندس ابراهیمی، اقدامات انجام شده در روستاها به ویژه در چند سال گذشته در زمینه بهسازی، نوسازی و تجهیز مراکز خدمات جامع سلامت را بی‌نظیر دانست و افزود: از پیگیری‌ها و تلاش‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و حمایت‌های دکتر بنایی در این راستا سپاسگزاری می‌کنم.
وی، راه‌اندازی اورژانس هوایی را یکی از اقدامات ارزشمند انجام شده در حوزه سلامت منطقه دانست و گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های دانشگاه علوم پزشکی، امروز در آغازین روز از دهه مبارک فجر، یک دستگاه آمبولانس به ارزش 8 میلیارد ریال در اختیار اورژانس 115 شهرستان بجستان قرار گرفت.
فرماندار بجستان با بیان اینکه فعالیت‌های خوبی توسط خیرین در حوزه سلامت این شهرستان انجام شده است، از تلاش‌های خیرین در این زمینه قدردانی کرد.
مهندس ابراهیمی با اشاره به اینکه در دهه فجر امسال، 36 پروژه عمرانی با ارزشی بالغ بر 13 میلیارد و 600 میلیون تومان در شهرستان بجستان افتتاح می‌شود، خاطرنشان کرد: باید خدمات نظام جمهوری اسلامی به نسل جوانان گفته شود؛ خدماتی که به رغم همه فتنه‌ها و توطئه‌های دشمنان به دست آمده است.