امروزیکشنبه, 05 اسفند 1397 01:04

افتتاح ساختمان جدید پایگاه اورژانس جاده ای بیمرغ

همزمان با ششمین روز دهه مبارک فجر، ساختمان جدید پایگاه اورژانس جاده ای بیمرغ افتتاح شد.115-1 به گزارش وب دا، این ساختمان با زیربنای 100 متر مربع و هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و پانصد میلیون ریال از محل اعتبارات مجمع خیرین سلامت کشور احداث شده است.

رئیس دانشگاه در مراسم افتتاح این ساختمان، ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی را از جمله شاخص‌های مهم توسعه یافتگی در حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: اینکه خدمات فوریتی در چه زمانی، توسط چه کسی و در چه سطحی ارائه می‌شود، از شاخص‌های مهم توسعه یافتگی حوزه سلامت است.
دکتر جواد باذلی با اشاره به جایگاه خوب فوریت‌های پزشکی دانشگاه، اظهار کرد: از نظر تعداد آمبولانس به جمعیت و همچنین تعداد پایگاه اورژانس به جمعیت، رتبه اول کشور را دارا هستیم.
وی افزود: راه‌اندازی اولین پایگاه اورژانس هوایی با بالگرد BK117 و اولین هلی پورت استاندارد متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دیگر شاخص‌های فوریت‌های پزشکی دانشگاه است.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه در میانگین زمان رسیدن اورژانس به محل حادثه نیز از استاندارد کشوری جلوتر هستیم، اظهار کرد: متوسط کشوری زمان رسیدن اورژانس در حوادث جاده‌ای 15 دقیقه است که این میانگین در گناباد به کمتر از 8 دقیقه رسیده است. همچنین زمان رسیدن اورژانس در حوادث شهری گناباد به حدود 3 و نیم دقیقه رسیده در حالی که متوسط کشوری آن 8 دقیقه است.
دکتر باذلی این موارد را نشان دهنده ظرفیت‌های خوب دانشگاه در همه حوزه‌ها بویژه فوریتهای پزشکی دانست و خاطرنشان کرد: پایگاه اورژانس جاده ای بیمرغ یکی از 15 پایگاه مصوب اورژانس جاده‌ای دانشگاه است که قبل از آن در محل ساختمان استیجاری در حال فعالیت بود و اکنون به همت خیرین، ساختمان جدید آن احداث و به بهره‌برداری رسید.
وی با اشاره به اینکه خیرین این منطقه همواره در کمک به حوزه‌های مختلف پیشتاز بودند، از همه خیرینی که در بخش‌های مختلف حوزه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی را در ارائه خدمات یاری کرده‌اند، سپاسگزاری کرد.
فرماندار گناباد هم در این مراسم با تبریک اعیاد گرامیداشت چهلمین فجر انقلاب اسلامی و تسلیت ایام فاطمیه گفت: در حوزه سلامت نظام مقدس جمهوری اسلامی، بزرگترین خدمت را انجام داده است و مفتخر هستیم که بیشترین بودجه مربوط به سلامت است.
مهندس قربانی با بیان اینکه خوشبختانه به برکت انقلاب اسلامی شرایطی فراهم شده است که همه بتوانند از خدمات حوزه سلامت استفاده کنند، ابراز کرد: در حالی که در گذشته افراد باید غیر از درد بیماری، رنج و درد هزینه‌های درمان را هم متحمل می‌شدند ولی امروز مردم با کمترین میزان هزینه، می‌توانند از بهترین تجهیزات و داروها استفاده کنند.
وی، دکتر باذلی را مدیری پرتلاش و جزو افتخارات دانشگاه دانست و از خدمات و تلاش‌های همه مدیران و پرسنل دانشگاه در معاونت‌ها و بخش‌های مختلف قدردانی کرد.