امروزپنج شنبه, 29 فروردين 1398 19:41

پیام دکتر باذلی به مناسبت فرارسیدن یوم الله 22 بهمن

دکتر جواد باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با صدور پیامی به مناسبت فرا رسیدن یوم الله 22 بهمن، با تبریک این روز خجسته از عموم مردم برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن دعوت نمود.Dr-Bazeli-Payam
به گزارش وب دا، متن پیام به این شرح است:

والفجر. ولیال عشر. والشفع والوتر. والیل اذا یسر
بیست و دومین روز بهمن ماه، یادآور روزی تاریخی برای مردم ایران و جهانیان است. روزی که ثمره خون شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و مجاهدت های دلیرانه ملت بزرگ ایران بر علیه ظلم و ستم شاهنشاهی به بار نشست و رایحه دلنشین انقلاب اسلامی در سراسر ایران عزیز پراکنده شد. انقلاب بزرگی که الهام بخش آزادیخواهان جهان شد و لرزه بر پیکره ستمکاران جهان انداخت.
اینک در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با گرامیداشت یاد و خاطره معمار فرزانه انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) و شهدای عزیز انقلاب اسلامی و تجدید میثاقی دوباره با آرمان های متعالی انقلاب و ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه ای، فرا رسیدن یوم الله 22 بهمن را به محضرملت شریف ایران تبریک عرض نموده و از همکاران ارجمندم و مردم عزیز شهرستان های گناباد و بجستان دعوت می نمایم تا همچون گذشته با حضور حماسی و آگاهانه خود در راهپیمایی  22 بهمن بار دیگر وحدت و یکپارچگی ملت سرافراز ایران را به بدخواهان انقلاب ثابت کنند و شکوه جشن چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را به رخ جهانیان بکشانند.

دکتر جواد باذلی