امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:17

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در جشن 40 سالگی انقلاب

جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد همگام با سایر همشهریان باحضور گسترده در راهپیمایی 22بهمن، 40 سالگی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی رئیس دانشگاه به همراه جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، پزشکان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، همراه با سایر قشرهای مردم با حضور در راهپیمایی 22بهمن، ضمن تجدید پیمان با آرمانهای انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره)، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.
در راهپیمایی 22 بهمن امسال شهر گناباد که همچون سالهای گذشته از میدان امام خمینی(ره) به سمت میدان بسیج برگزار شد، جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد، همراه با سایر مسئولین و قشرهای مختلف مردم از جمله خانواده معظم شهدا و ایثارگران، روحانیون و طلاب، اساتید و دانشجویان، معلمان و دانش‌آموزان با حضور حماسی خود، جلوه‌هایی از ولایت‌مداری، اتحاد، همدلی و دشمن ستیزی را به نمایش گذاشتند.
راهپیمایان با سر دادن شعارهای " الله اکبر، خامنه‌ای رهبر / مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل در مسیر راهپیمایی، ضمن اعلام خشم و انزجار خود از استکبار جهانی، حمایت خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی، آرمان‌های امام راحل(ره) و منویات مقام معظم رهبری اعلام کردند.
امام جمعه موقت مشهد در اجتماع پایانی این راهپیمایی در میدان بسیج گفت: داشتن اتحاد و انسجام یک اصل ثابت برای پیروزی ملت ایران طی سال‌های گذشته بر دشمن بوده است.
حجت الاسلام محمدباقر فرزانه اظهار کرد: از زمانی که اصول صراط مستقیم اعلام شد، استکبار سینه در سینه ما ایستاد و هر بار هم شکست خود و یک پیروزی جدید برای ما حاصل شد.
امام جمعه موقت مشهد با بیان اینکه دشمن یک جنگ تمام عیار رسانه‌ای و اقتصادی را علیه ایران شروع کرده است، گفت: دشمن به دنبال تضعیف ایمان مردم ما است.
حجت الاسلام فرزانه با اشاره به جنگ‌های مختلف استکبار با ایران اظهار داشت: هدف امریکا از راه‌اندازی جنگ اخیر، ناامید کردن مردم، نشان دادن ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی، مشکلات را بزرگ نشان دادن و ایجاد اختلاف است.
وی خاطرنشان کرد: حضور امروز مردم جواب محکمی بود به آمریکا و این حضور پرشور پیروزی انقلاب را نشان می‌دهد و در جهان مفهوم خاصی دارد.
رئیس مجمع نمایندگان مردم خراسان رضوی در مجلس هم  با بیان اینکه باید به داشته‌ها افتخار کنیم و به آینده امیدوار باشیم، اظهار کرد: خدمات زیادی که به برکت نظام جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف به مردم ارائه شده، مایه افتخار ما است.
دکتر حمید بنایی افزود: در شرایطی که چهار هزار مستشار خارجی قبل از انقلاب در ایران حضور داشته و در بخش‌های مختلف و به خصوص دفاعی وابسته به کشورهای خارجی و استکباری بودیم امروز به برکت انقلاب به قدرت بسیاری درعرصه‌های دفاعی دست یافته‌ایم.
فرماندار گناباد نیز گفت: امروز به فضل الهی ایران از محدود کشورهایی است که توانسته به مدد حمایت مردم، استقلال و آزادی خود را به دست آورد و در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد.
حامد قربانی افزود: دشمنان به عناوین مختلف با تبلیغات سوء به دنبال فاصله انداختن بین مردم و حاکمیت هستند اما حضور شما باعث خنثی شدن ترفندهای آنها شد.
یادآور می‌شود، در پایان مراسم راهپیمایی در میدان بسیج، قطعنامه راهپیمایی 22بهمن قرائت و با بانگ رسای توحیدی "الله اکبر" و "خامنه‌ای رهبر" حاضران تایید شد.