امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:50

اولین جلسه ستاد تسهیلات نوروزی سال 98 دانشگاه برگزار شد

به منظور هماهنگی و انجام برنامه ریزی‌های لازم برای ارائه خدمات شایسته به مراجعان و مسافران نوروزی در ایام نوروز، اولین جلسه ستاد تسهیلات نوروزی سال 98 دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.setad-tashilat

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه در ابتدای این جلسه با قدردانی از تلاش های انجام شده در نوروز 97 گفت: امیدوارم با تلاش و جدیت مدیران و پرسنل دانشگاه، بتوانیم در نوروز 98 نیز خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز را به مراجعان و مسافران نوروزی ارائه نماییم تا مردم با خاطری آسوده تر از تعطیلات نوروز استفاده نمایند.
دکتر جواد باذلی با اشاره به قرار گرفتن شهرستان های گناباد و بجستان در مسیر پر تردد مواصلاتی شرق کشور اظهار داشت: با توجه به افزایش بار ترافیکی این مسیر  در ایام نوروز، مراجعان به مراکز بهداشتی و درمانی تحت پوشش دانشگاه افزایش خواهد داشت که لازم است تمام مجموعه های مرتبط، بویژه بیمارستان ها، مراکز خدمات جامع سلامت و داروخانه ها تمهیدات لازم را برای عدم ایجاد اختلال یا کند شدن ارائه خدمات را فراهم آورند.
وی همچنین به راه اندازی اورژانس هوایی گناباد اشاره کرد و گفت: از وجود این پایگاه می توان در سرعت بخشیدن به ارائه خدمت به بیماران و مصدومان احتمالی واجد شرایط استفاده کرد که با توجه به اولین تجربه نوروزی این پایگاه، لازم است تمام پیش بینی های لازم صورت پذیرد.
در ادامه جلسه موضوعات مختلف مرتبط با ستاد مطرح و جهت تصویب مورد بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است که برنامه های ستاد تسهیلات نوروزی از 25 اسفند ماه 97 آغاز و تا 17 فروردین 98 ادامه خواهد داشت.