امروزشنبه, 04 خرداد 1398 21:59

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن

دکتر باذلی در پیامی سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن را به بانوان شاغل و بازنشسته دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش وب‌دا، متن پیام رئیس دانشگاه به شرح زیر است:

به نام خدا
نخستین روزهای ماه پایانی سال با ایام فرخنده ولادت باسعادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) معطر شده و به پاس قدرشناسی از بانوان سرزمینمان به نام هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر نامگذاری شده است.
به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی حضور زنان در عرصه‌های مختلف از جمله علمی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، ورزشی و بویژه حوزه بهداشت و درمان ، حضوری اثرگذار بوده است.
قطعا حضور بانوان شایسته و تلاشگری که در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشغول خدمت بوده و هستند، نقش موثر و جایگاه مهمی در کسب موفقیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه در طی بیش از سه دهه فعالیت خود داشته است، لذا بر خود فرض می‌دانم ضمن تبریک میلاد فرخنده الگوی انسانیت، اخلاق، صداقت و عطوفت حضرت فاطمه(س)، از تلاش‌ها و خدمات همه بانوان بازنشسته و شاغل در دانشگاه سپاسگزاری نمایم.

دکتر جواد باذلی