امروزدوشنبه, 05 فروردين 1398 23:18

مراسم تجلیل از مهندسین دانشگاه باحضور دکتر باذلی

همزمان با روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی که به نام روز مهندس نامگذاری شده است، از مهندسین دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه در این مراسم با تبریک روز مهندسی، از تلاش‌ها و فعالیت‌های انجام شده آنها در راستای تقویت و بهبود ارائه خدمات در حوزه‌های مختلف تحت پوشش دانشگاه قدردانی کرد.
دکتر باذلی با اشاره به اهمیت خدمات ارائه شده توسط واحدهای فنی دانشگاه، بر لزوم ارتقای زیرساخت‌ها و خدمات فنی تاکید کرد.
در ابتدای این مراسم مهندس شرقی مدیر آمار و فناوری اطلاعات و رئیس اداره تجهیزات پزشکی و مهندس یعقوبی مدیر دفتر فنی دانشگاه، با تبریک این روز، مطالبی را در زمینه فعالیت‌های زیرساختی و فنی حوزه‌های آمار و فناوری اطلاعات، تجهیزات پزشکی و دفتر فنی ارائه نمودند.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از همکاران فنی مهندسی حوزه‌های مختلف دانشگاه تقدیر شد.