امروزشنبه, 04 خرداد 1398 21:59

برپایی ایستگاه‌های سنجش سلامت و ارائه آموزش‌های بهداشتی در مساجد بجستان

در گرامیداشت هفته سلامت مردان، علاوه بر برپایی ایستگاه‌های سنجش سلامت، آموزش‌های بهداشتی در مساجد شهر بجستان ارائه شد.

به گزارش وب‌دا، در راستای گرامیداشت هفته سلامت مردان، شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان اقدام به برپایی ایستگاه سلامت و اجرای برنامه‌های کنترل قد، وزن و فشارخون نمود.
در این برنامه که با هدف اطلاع‌رسانی و حساس‌سازی گروه‌های مختلف جامعه در خصوص اولویت‌های سلامت مردان در مساجد حسینی و ساباط شهر بجستان برگزار شد، علاوه بر توزیع پوسترها و پمفلت‌های آموزشی با موضوع بیماری‌های شایع مردان، کارشناسان حوزه بهداشت و درمان در خصوص شعار امسال هفته سلامت مردان«مردان فعال‌تر، مردان سالم‌تر» مطالبی ارائه کردند.
داشتن برنامه خودمراقبتی، اهمیت تحرک و شیوع کم تحرکی در جامعه، تاثیر ورزش و تحرک بر ابعاد مختلف سلامت و پیشگیری از مخاطرات سلامت مردان با تاکید بر پیشگیری اولیه و تشخیص زودرس از مهمترین مطالب آموزشی ارائه شده در این جلسات بود.
همچنین نکاتی در زمینه بیماری‌های قلبی ـ عروقی، سرطان‌ها و حوادث ترافیکی به عنوان مهمترین علل مرگ و میر و مطالبی با موضوع استعمال دخانیات، چاقی و چاقی شکمی، فشارخون بالا، کم تحرکی و استرس به عنوان مهمترین عوامل خطر این بیماری‌ها بیان شد.