امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 01:46

همایش گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم مشهد مقدس و تجلیل از خیرین سلامت برگزار شد

باحضور گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم مشهد مقدس، پنجمین همایش خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در تالار ابن‌سینا مشهد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور معاون هماهنگی و امور استان‌ها مجمع خیرین سلامت کشور، نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و استقبال خوب و گسترده گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم مشهد برگزار شد، با اهدا لوح سپاس، تعدادی از خیرین حوزه سلامت دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفتند.
اجرای موسیقی سنتی توسط گروه بیتانه بجستان، نوازندگی صمد و سیامک برقی از هنرمندان گنابادی، شعرخوانی محلی، پخش کلیپ و نمایش سرودهای تصویری گناباد و بجستان از جمله برنامه‌های این مراسم بود.
در پایان مراسم که با وجود بارندگی شدید در مشهد، با استقبال گسترده مدعوین برگزار شد، از شرکت کنندگان با آش محلی پذیرایی شد.