امروزدوشنبه, 05 فروردين 1398 23:24

سلامت اولویت اول برای مردم است

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی گفت: سلامت و بهداشت و درمان اولویت اول برای مردم است

به گزارش وب‌دا، دکتر حمید بنایی در پنجمین همایش خیرین سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان با بیان اینکه در طرح تحول نظام سلامت به رغم اقدامات موثر و ماندگار، بیشتر به حوزه درمان توجه شد، افزود: با اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع تلاش می‌شود تا فعالیت‌های حوزه سلامت با اولویت بیشتر بهداشت انجام شود.
وی با بیان اینکه فعالیت‌های خوبی در حوزه بهداشت و درمان استان خراسان رضوی انجام شده است، تصریح کرد: به رغم اقدامات و ظرفیت‌های خوب ایجاد شده هنوز جای کار زیادی در این حوزه وجود دارد.
نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی افزود: ظرفیت و توان دولت محدود است و باید از ظرفیت بخش خصوصی و خیرین برای تقویت حوزه سلامت به خوبی استفاده گردد.
دکتر بنایی با قدردانی از دکتر باذلی برای برپایی گردهمایی گنابادی‌های و بجستانی‌های مقیم تهران و مشهد، خاطرنشان کرد: باید در زمینه‌های مختلف از ظرفیت بالای همشهریان خوب گنابادی‌ و بجستانی ساکن در شهرهای تهران و مشهد برای توسعه و آبادنی زادگاهشان استفاده کرد.
وی با قدردانی از دکتر باذلی و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از همه مدیران و کارکنان دانشگاه در بخش‌های مختلف که به مردم ارائه خدمت می‌کنند، تشکر کرد.