امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 15:00

مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد جزو اولین مجامع کشور است

معاون امور استان‌های مجمع خیرین سلامت کشور گفت: مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد جزو اولین مجامع خیرین سلامت کشور و یکی از منسجم‌ترین و پیگیرترین آن‌ها است.

به گزارش وب‌دا، دکتر اسماعیل غنیان در آئین تجلیل از خیرین سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان اظهار کرد: پس از گذشت نزدیک به یک دهه از فعالیت مجمع خیرین سلامت در کشور، هم‌اکنون بیش از 120 هزار خیر به فعالیت‌های خداپسندانه در حوزه بهداشت و درمان مشغول هستند.
وی با بیان اینکه در 300 شهر کشور مجمع خیرین سلامت شکل گرفته است، گفت: تا پایان سال گذشته توسط خیرین حوزه سلامت کشور، 6 هزار میلیارد تومان به بخش سلامت کمک شده است.
معاون امور استان‌های مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به اهمیت صدقه جاریه و انجام کار خیر به بیان روایتی از پیامبر اعظم(ص) پرداخت که فرموده‌اند:«هنگامى كه آدمى زاد از این جهان به سراى باقى مى‎رود، پرونده اعمال او بسته مى‌شود، جز در سه چیز (كه هم چنان باز خواهد ماند): صدقه جاریه؛ (یعنی انجام کارهایی که عموم مردم از آن نفع ببرند.) ، علم و دانشی كه دیگران از آن بهره‌مند گردند و فرزند صالحی كه برای او دعای خیر نماید.»
غنیان، هدایت خیرین به سمت نیازهای اصلی را جزء مهمترین کارکردهای مجمع دانست و تصریح کرد: بهترین و شیرین‌ترین هدیه برای خیرین این است که نیت خیرشان در زمان وعده داده شده، محقق شود و به خوبی از آن بهره‌برداری گردد.
وی افزود: رسالت اصلی مجمع خیرین سلامت شناخت نیازهای اصلی حوزه سلامت هر منطقه، اولویت‌بندی و ارائه آن به خیرین است تا از کمک‌های آن‌ها به بهترین شکل استفاده گردد.
وی با اشاره به اینکه مهربانی گنابادی‌ها و بجستانی‌ها را سه دهه قبل در سفر به این منطقه از نزدیک مشاهده کردم، گفت: استقبال گسترده گنابادی‌ها و بجستانی‌ها مقیم مشهد از این جلسه و حضور گرمشان نشان دهنده همت عالی، تعلق خاطر و اهمیتی است که برای زادگاه خود قائل هستند.