امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 01:10

حضور رئیس دانشگاه در پویش «سه‌شنبه‌های بدون خودرو»

دکتر باذلی به همراه جمعی از مسئولین شهرستان ضمن حضور در پویش «سه‌شنبه‌های بدون خودرو»، به غرس نهال در توتستان گناباد پرداختند.

به گزارش وب‌دا، سه‌شنبه‌های بدون خودرو فرصتی است تا به ریه‌ها  فرصت نفس کشیدن و به پاها فرصت پیاده‌روی یا رکاب زدن داد؛ از همین‌رو به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد و با همکاری فرمانداری، دانشگاه علوم پزشکی، اداره ورزش و جوانان و .... این پویش با رکاب زدن جمعی از مسئولین و شهروندان برگزار شد.
شرکت کنندگان در این برنامه نمادین، مسیر میدان جانباز تا توتستان شهرداری در جوار مجموعه ورزشی شهید رجایی را رکاب زدند و در پایان به همراه جمعی از دانش‌آموزان به کاشت نهال پرداختند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم با تاکید بر اینکه حفظ و ارتقای سلامت جامعه نیازمند مشارکت همه افراد جامعه است، اظهار داشت: وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی اگر با همه توان و ظرفیت فعالیت کنند، تنها می‌توانند 20درصد سلامت را تامین کنند و برای حفظ و ارتقای سلامت باید همه دستگاه‌ها، نهادها و اقشار مختلف جامعه مشارکت و همکاری کنند.
دکتر جواد باذلی با اشاره به تغییر سیمای بیماری‌ها به سمت بیماری‌های غیرواگیر اظهار کرد: به دلیل تغییر سبک زندگی از جمله ماشینی شدن، کم تحرکی، تغذیه فست‌فودها و مواد تراریخته و ...، بیماری‌های غیرواگیر افزایش یافته است.
وی، افزایش تحرک و فعالیت بدنی را از جمله راهکارهای کاهش خطر بیماری‌های غیرواگیر دانست و خاطرنشان کرد: استفاده کمتر از خودرو، پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری توسط مسئولین و چهره‌های شاخص و تاثیرگذار جامعه می‌تواند نقش موثری در فرهنگ‌سازی داشته باشد.