امروزشنبه, 04 خرداد 1398 22:00

مراسم یادبود همکاران و وابستگان درجه یک متوفی پرسنل دانشگاه در سال 97

برای اولین بار به پیشنهاد و دعوت دکتر باذلی، مراسم یادبود همکاران و وابستگان درجه یک متوفی پرسنل دانشگاه در سال 97 برگزار شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، روزهای پایانی سال زمان مناسبی برای یادبود عزیزانی است که در سال جاری از بین ما رفته‌اند؛ امسال برای اولین بار به پیشنهاد و دعوت دکتر باذلی، در آخرین پنج‌شنبه سال، مراسم یادبود همکاران متوفی و وابستگان درجه یک پرسنل دانشگاه که در سال 97 دعوت حق را لبیک گفته‌اند، برگزار شد.
در این مراسم که باحضور گسترده اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارکنان دانشگاه، روسا و پرسنل دستگاه‌های و نهادهای شهرستان و شهروندان محترم در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، شرکت‌کنندگان با قرائت فاتحه یاد و خاطره درگذشتگان را گرامی داشتند.
تلاوت آیاتی از کلام وحی توسط قاریان قرآن، مرثیه‌خوانی و سخنرانی حجت‌الاسلام سخنور از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.