امروزشنبه, 27 مهر 1398 09:04

بازدیدهای سومین روز فروردین دانشگاه علوم پزشکی گناباد

بازدید نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و بازدیدهای واحد بهداشت محیط بخشی از برنامه های امروز در دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود.bazdid-3-1 به گزارش وبدا، اولین بازدید، صبح امروز توسط دکتر مهدی محسن زاده، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه پرسنل کشیک سوم فروردین ستاد تسهیلات نوروزی شامل مدیر حراست، مدیر خدمات پشتیبانی و کارشناسان روابط عمومی، معاونت درمان و اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات از بیمارستان علامه بهلول گنابادی انجام شد.دکتر محسن زاده در این بازدید در چند بخش بیمارستان حضور یافت و با تبریک سال نو و خداقوت به پرسنل، روند ارائه خدمات را مورد ارزیابی قرار داد.
دومین بازدید در عصر سوم فروردین توسط دکتر بنایی، نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی از مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و پایگاه اورژانس هوایی گناباد انجام شد.
دکتر بنایی در این بازدیدها که مدیر حراست، دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه و مدیر منطقه ای اورژانس نیز حضور داشتند، در ارتباط بیسیم با پایگاه های اورژانس، ضمن تبریک سال نو با ابراز رضایت از خدمات اورژانس، از زحمات پرسنل آن قدردانی نمود.
بازدیدهای واحد بهداشت محیط در طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه نیز در دو نوبت صبح و عصر انجام شد که طی امروز در شهرستان های گناباد و بجستان، 230 مرکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی و 21 مکان عمومی مورد بازدید قرار گرفت و با استفاده از تجهیزات پرتابل سنجش مواد غذایی، 31 مورد نمونه برداری سلامت مواد غذایی و 16 مورد کلر سنجی انجام و 68 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاقد مجوزهای لازم توقیف شد.
همچنین دو مورد شکایت و گزارش مردمی واصله که از طریق تلفن 190 اعلام شده بود، بررسی گردید.