امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:34

بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از دو پایگاه اورژانس

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از پرسنل کشیک نوروزی دانشگاه، به منظور بررسی وضعیت آمادگی پایگاه های اورژانس در ایام نوروز از دو پایگاه اورژانس بازدید کرد.bazdid-4-1

به گزارش وب‌دا، دکتر مینوئیان در این بازدیدها که با همراهی کارشناسان حراست، روابط عمومی و اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه انجام شد، در پایگاه اورژانس عمرانی و محل استقرار آمبولانس پایگاه اورژانس یونسی حضور یافت.
وی در جریان این بازدیدها با تبریک سال نو، از خدمات پرسنل این مراکز در ایام تعطیلات نوروز قدردانی نمود و با تیم همراه، ضمن بررسی تجهیزات آمبولانس ها، آمادگی ارائه خدمات را مورد ارزیابی قرار داد.
 واحد بهداشت محیط در طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه نیز همانند روزهای گذشته بازرسی های خود را انجام داد که در 24 ساعت گذشته در شهرستان های گناباد و بجستان، 56 مرکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی، 29 مکان عمومی و 3 مرکز بین راهی مورد بازدید قرار گرفت و با استفاده از تجهیزات پرتابل سنجش مواد غذایی، 9 مورد نمونه برداری سلامت مواد غذایی و 11 مورد کلر سنجی انجام شد.
شایان ذکر است که در این بازدیدها20 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاقد مجوزهای لازم توقیف شد.