امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:15

بازدیدهای پنجمین روز فروردین دانشگاه علوم پزشکی گناباد

بازدید فرماندار و اعضای ستاد خدمات سفر شهرستان گناباد، بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و بازدیدهای واحد بهداشت محیط بخشی از برنامه های امروز در دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود.bazdid-5-1

به گزارش وبدا، مهندس قربانی فرماندار شهرستان گناباد به همراه اعضای ستاد خدمات سفر با حضور در ورودی روستای نجم آباد، از پایگاه اورژانس و ایستگاه سلامت نوروزی مستقر در این مکان بازدید و با تبریک سال نو، از خدمات پرسنل اورژانس قدردانی نمود.
دکتر مینوئیان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز به همراه پرسنل کشیک پنجم فروردین ستاد تسهیلات نوروزی شامل رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و کارشناسان روابط عمومی و معاونت درمان، از بیمارستان آیت الله مدنی بجستان، پایگاه اورژانس شهری بجستان و پایگاه اورژانس جاده ای هلالی بازدید، و ضمن تبریک سال نو و عرض خداقوت، روند ارائه خدمات به مراجعان و آمادگی پرسنل را مورد ارزیابی قرار داد.
بازدیدهای واحد بهداشت محیط در طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه نیز همانند روزهای گذشته در دو نوبت صبح و عصر انجام شد که طی 24 ساعت گذشته در شهرستان های گناباد و بجستان، 109 مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، 18 مکان عمومی و 2 مکان بین راهی مورد بازدید و 19 مورد کلر سنجی و 4 مورد نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی انجام شد.
همچنین در این بازدیدها 61 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاقد مجوزهای لازم توقیف و به یک مورد گزارش مردمی رسیدگی شد.