امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:51

بازدیدهای ششمین روز فروردین دانشگاه علوم پزشکی گناباد

بازدید فرماندار و اعضای ستاد خدمات سفر شهرستان گناباد، بازدید قائم مقام رياست دانشگاه در امور مشاركت‌هاي اجتماعي، سازمان‌هاي مردم نهاد و خيريه سلامت و بازدیدهای واحد بهداشت محیط بخشی از برنامه های امروز در دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، همزمان با ششمین روز از سال جدید، مهندس قربانی فرماندار شهرستان گناباد به همراه اعضای ستاد خدمات سفر با حضور در پایگاه اورژانس جاده‌ای کلات، ضمن تبریک سال نو، ، از خدمات پرسنل اورژانس قدردانی نمود.
مهندس قربانی در این بازدید با قدردانی از آماده باش کامل پایگاه‌های اورژانس، گفت: با  توجه به اخطاریه‌های جدید هواشناسی و احتمال سیلابی شدن روستاهای اطراف باید همه ارگان‌های امدادی آماده باشند.
همچنین امروز ششم فروردین‌ماه، دکتر صادقی‌نسب قائم مقام رياست دانشگاه در امور مشاركت‌هاي اجتماعي، سازمان‌هاي مردم نهاد و خيريه سلامت به همراه کارشناسان کشیک واحدهای مختلف در منطقه پسکلوت حضور یافت.
بازدید از مرکز جامع خدمات سلامت، پایگاه اورژانس و خانه بهداشت در روستاهای گیسور و بیمرغ بخشی از برنامه‌های امروز ستاد نوروزی دانشگاه بود.
دکتر صادقی‌نسب در این بازدید که کارشناسانی از معاونت درمان، معاونت توسعه مدیریت و منابع، اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، حراست و روابط عمومی دانشگاه هم حضور داشتند، از مرکز خدمات جامع سلامت شهداء، پایگاه اورژانس 115 و خانه بهداشت گیسور و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه اورژانس115 بیمرغ بازدید کرد.
در این بازدیدها، ضمن خداقوت به پرسنل این مراکز، نحوه پاسخگویی به مراجعین، وضعیت ارائه خدمات و وسایل و تجهیزات مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
بازدیدهای واحد بهداشت محیط در طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه نیز همانند روزهای گذشته در دو نوبت صبح و عصر انجام شد که طی 24 ساعت گذشته در شهرستان های گناباد و بجستان، 276 مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، 33 مکان عمومی و 6 مکان بین راهی مورد بازدید و 14 مورد سنجش با تجهیزات پورتابل و 35 مورد کلرسنجی آب آشامیدنی انجام شد.
همچنین در این بازدیدها 50 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاقد مجوزهای لازم توقیف و به دو مورد گزارش مردمی رسیدگی شد.