امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 12:53

بازدیدهای هشتمین روز فروردین دانشگاه علوم پزشکی گناباد

بازدید رئیس دانشگاه، بازدید معاون درمان و بازدیدهای واحد بهداشت محیط بخشی از برنامه های امروز در دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود.bazdid-8-farvardin

برای مشاهده تصاویر بیشتر، کلیک کنید

به گزارش وبدا، دکتر باذلی به همراه رئیس دفتر ریاست و دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه، صبح امروز از اورژانس هوایی، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، بیمارستان علامه بهلول گنابادی، پروژه احداث بخش سوختگی و مسکن متخصصان بازدید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در بازدید از بیمارستان، اورژانس هوایی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، ضمن تبریک سال نو به پرسنل کشیک، روند ارائه خدمات و میزان آمادگی این مراکز را مورد ارزیابی قرار داد و از خدمات و آمادگی آنها قدردانی نمود.
معاون درمان دانشگاه نیز در دو نوبت صبح و عصر به همراه پرسنل کشیک ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه از چند بخش بیمارستان علامه بهلول گنابادی، پایگاه های اورژانس جاده ای نجم آباد، گیسور و بیمرغ، مراکز خدمات جامع سلامت شهید فیاض بخش و شهدای بیدخت، کلینیک تخصصی، مرکز تشخیص و غربالگری سرطان و یک درمانگاه خصوصی بازدید کرد و با تبریک سال نو و عرض خداقوت، نحوه ارائه خدمت و آمادگی پرسنل و تجهیزات را بررسی نمود.
بازدیدهای واحد بهداشت محیط در طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه نیز همانند روزهای گذشته در دو نوبت صبح و عصر انجام شد که طی 24 ساعت گذشته در شهرستان های گناباد و بجستان، 160 مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، 42 مکان عمومی و 2 مکان بین راهی مورد بازدید و 18 مورد سنجش مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل، 43 مورد کلر سنجی و  انجام شد.
همچنین در این بازدیدها 78 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاقد مجوزهای لازم توقیف و به دو مورد گزارش مردمی رسیدگی شد.