امروزجمعه, 30 فروردين 1398 03:25

بازدیدهای معاون بهداشت در یازدهمین روز فروردین

همزمان با یازدهمین روز از سال جدید، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد از دو مرکز خدمات جامع سلامت و دو خانه بهداشت بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در ادامه بازدیدهای مستمر ستاد نوروزی دانشگاه از واحدهای تحت پوشش، دکتر ایرج مرادی به همراه رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و مدیر حراست دانشگاه از چند واحد تحت پوشش در روستاهای جزین و زین‌آباد از توابع شهرستان بجستان بازدید کردند.
بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت زین‌آباد اولین بخش از برنامه‌های کشیک نوروزی 11 فروردین‌ماه بود که ضمن خداقوت به مسئول و پرسنل این مرکز و تبریک سال نو، فعالیت‌ها و خدمات ارائه شده در این مرکز مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
دکتر مرادی و همراهان در ادامه در روستای جزین در فاصله 45 کیلومتری بجستان حضور یافتند و پس از بازدید دو خانه بهداشت این روستا، در مرکز خدمات جامع سلامت آن حضور یافتند.
در این بازدید، ضمن خداقوت به مسئول و پرسنل مرکز، نحوه پاسخگویی به مراجعین، وضعیت ارائه خدمات و وسایل و تجهیزات، بررسی و ارزیابی شد.