امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 01:18

بازدید معاون بهداشت از پایگاه‌های اورژانس امامت و نوغاب

همزمان با دوازدهمین روز از فصل بهار، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد از پایگاه‌های اورژانس امامت و نوغاب بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر ایرج مرادی به همراه رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و کارشناسانی از معاونت درمان، حراست و روابط عمومی دانشگاه از پایگاه‌های اورژانس امامت و نوغاب بازدید کردند.
در این بازدیدها ضمن عرض خداقوت، وسایل و تجهیزات آمبولانس‌ها و همچنین تعداد و نوع ماموریت‌های انجام شده مورد بررسی قرار گرفت.

بازدیدهای واحد بهداشت محیط در طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه نیز همانند روزهای گذشته در دو نوبت صبح و عصر انجام شد که طی 24 ساعت گذشته در شهرستان های گناباد و بجستان، 106 مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و 61 مکان عمومی مورد بازدید قرار گرفت و 32 مورد سنجش با تجهیزات پورتابل و 71 مورد کلرسنجی آب آشامیدنی انجام شد.
همچنین در این بازدیدها 136 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاقد مجوزهای لازم توقیف شد.