امروزجمعه, 30 فروردين 1398 03:23

بازدیدهای سیزدهمین روز فروردین دانشگاه علوم پزشکی گناباد

همزمان با 13 فروردین، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از بیمارستان علامه بهلول گنابادی و چند پایگاه اورژانس بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، خانم دکتر خسروان به همراه کارشناسان معاونت درمان، اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، حراست و روابط عمومی دانشگاه در نوبت صبح کشیک نوروزی 13 فروردین با حضور در مرکز پیام اورژانس، از طریق ارتباط بی‌سیم در جریان وضعیت ارائه خدمات و آماده‌باش پایگاه‌های اورژانس همزمان با روز طبیعت قرار گرفت.
در ادامه جانشین رئیس دانشگاه در کشیک نوروزی 13 فروردین و همراهان در بیمارستان علامه بهلول گنابادی حضور یافتند و ضمن خداقوت به پرسنل و کادر درمان، وضعیت ارائه خدمات در بخش‌های مختلف را مورد بررسی قرار دادند.
خانم دکتر خسروان در بازدید از بخش‌های اورژانس، جراحی یک، دو و سه، ICU ، NICU،CCU، داخلی یک، دو و سه، آزمایشگاه، اطفال، اتاق عمل، تصویربرداری و ... ضمن عیادت از بیماران و گفت‌و‌گو با همراهانشان، میزان رضایت‌مندی و نحوه رسیدگی به آنها را ارزیابی کرد.
بازدید از پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای کلات و کاخک، مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی کاخک و محل استقرار آمبولانس اورژانس امامت در ابتدای ورودی شهر گناباد(میدان پیام نور) همزمان با روز طبیعت، از جمله بازدیدهای کشیک نوبت عصر 13 فروردین‌ماه ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود.
بازدید از تریاژ و اورژانس بیمارستان علامه بهلول گنابادی پایان بخش برنامه‌های بازدید سیزدهمین روز فروردین در دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود.