امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 12:54

بازدیدهای روز 14 فروردین با حضور کارشناس واحد ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت

در بازدیدهای کشیک نوروزی 14 فروردین، دکتر نخعی کارشناس واحد ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان علامه بهلول گنابادی بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این بازدید که دکتر کیان‌مهر معاون آموزشی دانشگاه و کارشناسانی از معاونت درمان، اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، حراست و روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر نخعی با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان علامه بهلول گنابادی، از نزدیک وضعیت ارائه خدمات به مراجعین توسط کادر درمانی را مورد ارزیابی قرار داد.
دکتر عبادی رئیس بیمارستان علامه بهلول گنابادی هم در حاشیه بازدید از بخش اورژانس بیمارستان، به بیان گزارش مختصری از خدمات ارائه شده در این بیمارستان پرداخت.
پیش از این بازدید، دکتر نخعی کارشناس واحد ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در محل استقرار تیم ستاد نوروزی دانشگاه در مرکز مدیریت حوادث و و فوریت‌های پزشکی و همچنین مرکز پیام اورژانس 115 در جریان خدمات ارائه شده دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی قرار گرفت.