امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 01:13

بازدیدهای 15 فروردین دانشگاه علوم پزشکی گناباد

همزمان با پانزدهمین روز از سال جدید، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد از دو مرکز خدمات جامع سلامت بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر کیان‌مهر معاون آموزشی دانشگاه و کارشناسانی از معاونت درمان، اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، حراست و روابط عمومی دانشگاه در پانزدهمین روز از فروردین با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شماره 2 شهر گناباد، ضمن تبریک سال نو و خداقوت به همکاران این مرکز، وضعیت ارائه خدمات را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.
بازدید از بخش‌های مختلف پردیس دانشگاه، مرکز خدمات جامع سلامت شهید آیت‌ا... مدنی و خانه‌های بهداشت بیلند از دیگر برنامه‌های بازدید کشیک ستاد نوروزی دانشگاه در پانزدهمین روز فصل بهار بود.
بازدیدهای واحد بهداشت محیط در طرح بسیج سلامت نوروزی دانشگاه نیز همانند روزهای گذشته در دو نوبت صبح و عصر انجام شد که طی 24 ساعت گذشته در شهرستان های گناباد و بجستان، 91 مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، 15مکان عمومی و 5 مکان بین راهی مورد بازدید قرار گرفت و 37 مورد سنجش با تجهیزات پورتابل و 13 مورد کلرسنجی آب آشامیدنی انجام شد.
همچنین در این بازدیدها 22 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاقد مجوزهای لازم توقیف شد.