امروزجمعه, 30 فروردين 1398 03:48

بازدیدهای ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آخرین روز تعطیلات

همزمان با آخرین روز تعطیلات نوروزی، معاون آموزشی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی، از اورژانس هوایی، دو پایگاه اورژانس جاده‌ای و پردیس دانشگاه بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، همزمان با آخرین روز از تعطیلات نوروزی و با توجه به افزایش حجم تردد در مسیر جاده آسیایی، دکتر کیان‌مهر معاون آموزشی دانشگاه و کارشناسانی از معاونت درمان، حراست و روابط عمومی دانشگاه در پایگاه اورژانس جاده‌ای عمرانی و نجم‌آباد حضور یافتند و ضمن بررسی میزان آمادگی نیروها و تجهیزات و داروهای موجود در آمبولانس‌، وضعیت خدمت‌رسانی آن‌ها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
در ادامه دکتر کیان‌مهر و همراهان در مجموعه پردیس دانشگاه حضور یافتند و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف از جمله خوابگاه‌های دانشجویی، آمادگی آنها برای حضور دانشجویان در سال جدید را ارزیابی کردند.
بازدید از پایگاه اورژانس هوایی و خداقوت به پرسنل این مرکز، پایان بخش برنامه‌های کشیک نوروزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آخرین روز تعطیلات بود.