امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:56

دکتر سید حسن هاشمی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت یازدهم به مجلس

دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی از سوی رییس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مجلس معرفی شد.

به گزارش وب‌­دا؛ پس از برگزاری مراسم تحلیف حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهور دولت یازدهم جمهوری اسلامی ایران در مجلس شورای اسلامی، فهرست وزرای کابینه دولت یازدهم از سوی رییس جمهور، برای کسب رای اعتماد به هیات رییسه مجلس شورای اسلامی تقدیم شد که در بین این اسامی نام «دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی» به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمده است.
بنابراین گزارش دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی 54 ساله، متولد فریمان، متخصص چشم پزشکی و فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی مشهد و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و دارای رتبه ها و سوابق متعدد علمی و اجرایی است.
انتشار 157 مقاله در مجلات بين­المللي و 36 مقاله در مجلات معتبر داخلي، انتشار بيش از 10 جلد كتاب در زمينه­هاي مختلف چشم پزشكي و تأسیس و مدیریت تنها مرکز تحقیقات چشم پزشکی خصوصی کشور، کسب رتبه اول در بورد تخصصي چشم پزشكي كشور، کسب رتبه محقق برتر در سه جشنواره علمی کشوری و آموزش 31 روش عمل جراحي جديد در رمینه چشم­ پزشكي براي نخستين بار در کشور، از جمله موفقیت­های علمی- تحقیقاتی وی محسوب می­شوند.
دکتر هاشمی ضمن فعالیت های پزشکی، علمی و تحقیقاتی، مسئولیت­های اجرایی مختلفی نیز برعهده داشته است که از جمله آن می­توان به؛ مشاور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي كشور، رئيس دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران، رئيس هيئت مديره و دبیرکل انجمن چشم پزشكي ايران، موسس خیریه نورآوران سلامت، فرماندهي مهندسي رزمي جهاد سازندگي در قرارگاه­هاي نجف، خاتم ­الانبياء و ستاد كربلا و مسئول ستاد پشتيباني جنگ جهاد سازندگي كشور و... اشاره کرد.
همسر دكتر هاشمي، خانم دكتر كوچك زاده، متخصص كودكان و فوق تخصص خون و سرطان كودكان و عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران است. فرزندان دكتر هاشمي نيز با تأسي به پدر و مادر، رشته پزشكي را انتخاب كرده‌‌اند كه يكي دستيار روانپزشكي، ديگري دانشجوي پزشكي و سومي دانش آموز مي‌باشد.
گفتنی است وزرای پیشنهادی دولت برای کسب تصدی وزارتخانه ها باید منتظر رأی اعتماد مجلس باشند. بر اساس آیین‌نامه مجلس شورای اسلامی، بعد از اعلام وصول فهرست وزرا توسط رییس مجلس، نمایندگان یک هفته برای بررسی وزرای پیشنهادی فرصت داشته و دستورکار مجلس در این مدت فقط رای اعتماد به وزرا خواهد بود. بنابر اظهار رییس مجلس شورای اسلامی، جلسات بررسی صلاحیت وزرای دولت یازدهم برای کسب رای اعتماد مجلس، یک هفته پس از اعلام وصول فهرست وزرا، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با حضور وزرا و رییس جمهور آغاز می شود.