امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 12:49

ارتقاء دانشگاه باید مهمترین اولویت همه نیروها باشد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دیدار نوروزی در جمع مدیران و کارشناسان حوزه ریاست این دانشگاه گفت: ارتقاء دانشگاه باید مهمترین اولویت همه پرسنل باشد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در حالی که به دلیل عمل جراحی در ایام استراحت پزشکی به سر می‌برد، در اولین روز کاری رسمی سازمان مرکزی دانشگاه در محل کار خود حضور یافت و در جمع پرسنل، اظهار کرد: ارتقاء دانشگاه در نهایت منجر به ارتقاء تک تک اعضای خانواده بزرگ دانشگاه می‌شود، از این‌رو  باید فارغ از نگاه شخصی به مسائل، اولویت اصلی همه معاونان، مدیران و کارشناسان در بخش‌های مختلف توسعه و ارتقای دانشگاه باشد و در این راستا همه پرسنل با همکاری و همراهی یکدیگر تلاش نمایند.
دکتر باذلی با اشاره به وجود زیرساخت‌های لازم و توسعه فضاهای فیزیکی در بخش‌های مختلف تاکید کرد: باید اولویت اصلی ما ارتقای کیفیت خدمات به استفاده‌کنندگان از خدمات حوزه بهداشت و درمان باشد.
وی با قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت همه پرسنل دانشگاه در سال 97، ابراز کرد: خوشبختانه با همکاری همه اعضای خانواده علوم پزشکی شاهد موفقیت‌های خوبی بودیم که نتیجه زحمات همه پرسنل سخت‌کوش دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «رونق تولید» از سوی مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: مهمترین وظیفه و رسالت ما در دانشگاه در کنار آموزش نیروهای تخصصی، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی باکیفیت به اقشار مختلف جامعه است.