امروزجمعه, 30 فروردين 1398 03:24

دیدارهای نوروزی معاونت‌های مختلف دانشگاه با دکتر باذلی

دکتر باذلی در دیدارهای نوروزی جداگانه‌ در جمع معاونین، مدیران و کارشناسان معاونت‌های توسعه مدیریت و منابع، درمان،آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و غذا و دارو بر همکاری و همراهی همه در راستای ارتقای دانشگاه تاکید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در این دیدارها که در سالن‌های اجلاس حوزه ریاست و زکریا برگزار شد، از تلاش‌ها و فعالیت‌های مدیران و پرسنل دانشگاه در بخش‌های مختلف قدردانی کرد و افزود: به رغم مشکلات مالی که در سال 97 داشتیم ولی با همت و تلاش تک تک اعضای خانواده بزرگ دانشگاه به موفقیت‌ها و دستاوردهای خوبی رسیدیم.
وی افزود: خوشحالم که توانستیم بسیاری از مطالبات پرسنل را تا پایان سال گذشته پرداخت کنیم تا نیروهای انسانی با انگیزه بیشتری تلاش کنند.
وی، پیشرفت و توسعه دانشگاه را متعلق به تک تک اعضای این مجموعه دانست و تصریح کرد: همه باید با همراهی و همکاری در جهت ارتقای شاخص‌های حوزه سلامت و دانشگاه گام برداریم.
دکتر باذلی خاطرنشان کرد: مهمترین اولویت دانشگاه در سال جدید، ارتقای کیفیت خدمات در بخش‌های مختلف تحت پوشش است.