امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:59

اولین جلسه ستاد برگزاری هفته سلامت سال 98 برگزار شد

اولین جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی درون‌بخشی ستاد برگزاری هفته سلامت 1398 با هدف برنامه‌ریزی درون بخشی، در سالن زکریا برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، معاون بهداشت و جانشین رئیس ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه در این جلسه با گرامیداشت روز جهاني بهداشت، گفت: با هدف توجه بیشتر و بهتر به حوزه سلامت، هفته اول اردیبهشت در ایران به نام «هفته سلامت» نامگذاری شده است.
دکتر ایرج مرادی افزود: تلاش می‌کنیم تا با استفاده از فرصت هفته سلامت و اجرای برنامه‌های متنوع، ضمن یادآوری اهمیت مراقبت‌های بهداشتی، سطح آگاهي جامعه در حوزه سلامت را افزايش دهیم.
دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت 1398 دانشگاه هم در این جلسه با اشاره به برگزاری هفته سلامت در روزهای 1 تا 7 اردیبهشت‌ماه گفت: هفته سلامت امسال باشعار « مراقبت‌های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت» برگزار می‌شود.
سید علی سده‌ای اظهار داشت: دسترسی عادلانه به خدمات سلامت، آموزش رکن سلامت، مشارکت اجتماعی و سلامت، مراقبت‌های اولیه بهداشتی و سلامت روان، سلامت در حوادث و بحران‌ها، سبک زندگی سلامت محور و سلامت، جمعیت و خانواده به عنوان نام روزهای هفته سلامت امسال انتخاب شده است.
وی، تحقق شاخص‌های حوزه سلامت را نیازمند مشارکت همه افراد، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دانست و تصریح کرد: شاخص‌های مطلوب سلامت در جامعه زمانی محقق خواهد شد که اقشار مختلف مردم، سیاستگذاران، دستگاه‌ها و سازمان‌های اجرایی، برای رسیدن به این مهم مشارکت موثر و پیوسته‌ای داشته باشند.
در ادامه این جلسه، اعضاء پیشنهادات و نظرات خود را در راستای برگزاری هفته سلامت ارائه نمودند.
برگزاری پیاده روی عمومی، نواختن زنگ سلامت در یکی از مدارس، همایش هفته سلامت، مراسم سفیران سلامت، برپایی ایستگاه های سنجش سلامت و ... از جمله مصوبات این جلسه بود.