امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:53

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت هفته سلامت

دکتر جواد باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و رئیس ستاد برگزاری هته سلامت این دانشگاه، به مناسبت آغاز هفته سلامت پیامی صادر کرد.Dr.bazeli
به گزارش وبدا، متن این پیام به این شرح است:

به نام خدا
هفته اول اردیبهشت که در کشور ما به نام هفته ملی سلامت نامگذاری شده است، فرصت مناسبی برای پاس داشتن سلامتی و تلنگری برای نگاهی دقیق تر به این نعمت ارزشمند است.
هر سال با توجه به نیازهای جامعه، شعاری برای این هفته انتخاب می شود و برنامه ریزان عرصه سلامت تلاش می کنند تا با حساس سازی جامعه نسبت به محورهای این شعار، توجه مردم را به این مهم جلب نمایند تا با مشارکت و همدلی همه اعضای جامعه، از ارگان ها، نهادها، سازمانهای دولتی و غیر دولتی و... تا فرد فرد آحاد جامعه با احساس مسئولیت در این خصوص، برای رسیدن به جامعه ای سالم تلاش نمایند، جامعه ای سالم که پایه و اساس آن سلامت تمامی افراد آن جامعه است.
امسال نیز شعار «مراقبت های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت » به عنوان شعار هفته سلامت انتخاب شده است.
مراقبت های اولیه بهداشتی، اکثریت نیازهای بهداشتی افراد جامعه در طول زندگی را پوشش می دهد. خدماتی مانند غربالگری برای مشکلات بهداشتی، واکسیناسیون، ارائه اطلاعات در مورد چگونگی جلوگیری از بیماری، برنامه ریزی بهداشتی و درمانی خانوادگی، ارائه خدمات درمانی کوتاه مدت و بلند مدت و بسیاری از خدمات گسترده دیگر که امروز در کشور ما انجام می شود.
سیستم سلامت کشور تلاش کرده است تا با فراهم نمودن امکانات و زیرساخت های لازم، مراقبت ها و خدمات بهداشتی مورد نیاز برای تمامی افراد جامعه را در سهل ترین حالت ممکن و کمترین هزینه به مردم ارائه نماید.
در اجرای طرح بزرگ تحول سلامت نیز توجه ویژه ای به حوزه بهداشت شده است که بی شک مردم عزیز در مراجعه به خانه های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت اثرات سازنده آن را به خوبی دیده اند.
هفته سلامت را مغتنم می شمارم تا از خدمات ارزنده تمامی همکاران ارجمندم در دانشگاه علوم پزشکی گناباد بویژه مدیران و پرسنل سخت کوش حوزه معاونت بهداشت که در تمامی شهرها و روستاهای شهرستان های گناباد و بجستان در حال ارائه خدمت صادقانه برای مراقبت و ارتقاء سلامت مردم عزیز هستند، قدردانی نمایم.
امیدوارم مردم عزیز منطقه تحت پوشش دانشگاه، با دغدغه بیشتر برای حفظ و ارتقاء سلامت خود، مراقبت های اولیه بهداشتی را مورد توجه قرار دهند و با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت، از خدمات ارائه شده بهداشتی بهره بیشتری ببرند.

دکتر جواد باذلی