امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 06:21

نواخته شدن زنگ سلامت سال 98 در آموزشگاه ادب

همزمان با دومین روز از هفته سلامت، زنگ سلامت سال 98 با حضور جمعی از مسئولان و دانش‌آموزان در مدرسه ادب گناباد نواخته شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این مراسم نمادین، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، معاون بهداشت و جمعی از مدیران و کارشناسان دانشگاه، مدیر آموزش و پرورش و تعدادی از مسئولان محلی، معلمان و دانش‌آموزان حضور داشتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حاشیه نواختن زنگ سلامت با تبریک میلاد باسعادت بقیه‌الله(عج)، اظهار امیدواری کرد که روزی برسد که همه افراد جامعه سفیر سلامت باشند.
دکتر جواد باذلی افزود: در طول هفته سلامت امسال که از یکم تا هفتم اردیبهشت‌ماه با شعار «مراقبت‌های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت» نامگذاری شده است، برنامه‌های مختلفی اجرا می‌شود.
برپایی نمایشگاه غذای سالم، اجرای سرود توسط گروه سرود سفیران سلامت دانش‌آموز و برپایی نمایشگاه نقاشی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.