امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:13

تلاش برای دانش‌آموزان، سرمایه‌گذاری برای آینده است

مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناباد در مراسم نواختن زنگ سلامت، تلاش برای دانش‌آموزان را سرمایه‌گذاری موثر برای آینده عنوان کرد.

به گزارش وب‌دا، مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناباد در آئین نواخته شدن زنگ سلامت در آموزشگاه ادب با تبریک میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) از همکاری و تعامل خوب معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی با مجموعه آموزش و پرورش در راستای ارتقای سلامت دانش‌آموزان قدردانی کرد.
دکتر هادی محمدپور با اشاره به جمعیت دانش‌آموزی به عنوان یکی از پرجمعیت‌ترین اجتماع هر منطقه‌ای اظهار داشت: هم‌اکنون حدود 18 هزار دانش‌آموز در شعاع 170 کیلومتر در سطح شهرستان گناباد مشغول به تحصیل هستند.
وی با اشاره به اهمیت و نقش مراقبین سلامت و مربیان بهداشت در مدارس، تصریح کرد: با توجه به جمعیت حدود 8 هزار نفری دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در شهرستان گناباد و تنها وجود 10 مربی بهداشت کار سختی پیش‌رو داریم.
دکتر محمدپور از نیروی انسانی به عنوان نیروی مولد و محور اساسی توسعه اقتصادی، اجتماعی و ... در هر جامعه‌ای یاد کرد و افزود: دانش‌آموزان امروز ما به عنوان پدران و مادران و آینده‌سازان این جامعه خواهند بود و از این‌رو تلاش برای سلامت آنها، سرمایه‌گذاری برای آینده است.