امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:55

گزارشی از برگزاری جشن بزرگداشت روز آزمایشگاه

با هدف بزرگداشت حکیم سید اسماعیل جرجانی( پدرعلم آزمایشگاه ایران) و گرامیداشت روز آزمایشگاه، مراسم جشنی در تالار شهید دکتر چمران دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که به همت گروه علوم آزمایشگاهی و دانشجویان ترم ۴ علوم آزمایشگاهی و با همکاری معاونت بهداشت و معاونت درمان برگزار شد، جمعی از معاونین، مدیران، اعضای هیئت علمی و اساتید گروه‌های مختلف، پرسنل مراکز آزمایشگاهی گناباد و بجستان و جمعی از دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی حضور داشتند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این مراسم با تبریک روز آزمایشگاه به دانشجویان و فعالان آزمایشگاه‌های معاونت‌های بهداشت و درمان به بیان تاریخچه آزمایشگاه و تشخیص آزمایشگاهی در ایران پرداخت و گفت: پیدایش رشته علوم آزمایشگاهی مصادف با تأسیس دارالفنون به همت امیرکبیر بود و خدمات علوم آزمایشگاهی بیش از ۱۶۰ سال قدمت دارند.
دکتر محمدحسین مینوئیان افزود: رونق علوم آزمایشگاهی با تاسیس آزمایشگاه پاستور در سال ۱۲۹۹ همراه بود و پس از آن آزمایشگاه‌های حصارک و رازی در سال ۱۳۰۳ و سپس بنگاه بهداشت که امروزه ما آنها را با نام آزمایشگاه مرجع می‌شناسیم در سال ۱۳۱۵ تاسیس و زمینه آغاز رشته علوم آزمایشگاهی را فراهم کرد.
وی خاطرنشان کرد: کشفیات مهم دنیا از جمله پاستور، کخ و تکمیل و تحقیقات مکملی که در رشته‌های میکروب شناسی می‌شناسیم گامی بلند برای آغاز رشته‌های علوم آزمایشگاهی محسوب می‌شوند.
سخنرانی دکتر محمدزاده مدیرگروه علوم آزمایشگاهی، ارائه گزارش عملکردی معاونت‌های درمان و بهداشت در حوزه آزمایشگاه و اداره امور آزمایشگاه‌ها درحوزه نظارتی، آموزشی و کنترل کیفیت، اجرای موسیقی، استندآپ کمدی، پخش کلیپ، برگزاری مسابقه ویژه آقایان و خانم‌ها و تقدیر از اساتید و دانشجویان نمونه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
در این مراسم از محسن صادقی، مرضیه مدنی و سمیرا مهاجر به عنوان کارمندان نمونه سال 97 در حوزه آزمایشگاه‌های معاونت‌های درمان و بهداشت دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان بجستان، فاطمه شریفی به عنوان دانشجوی نمونه رشته علوم آزمایشگاهی و مریم بنی اسدی که سال گذشته به افتخار بازنشستگی نائل شده بود، با اهدا لوح سپاس و هدیه تجلیل شد.
یادآور می‌شود، در ابتدای این مراسم با پخش کلیپی در خصوص خانم رضائیان همکار فقید حوزه آزمایشگاه و قرائت فاتحه، ضمن طلب رحمت و غفران الهی، یاد و خاطره وی گرامی داشته شد.