امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:37

غبارروبی و عطرافشانی مساجد دانشگاه

در آستانه ماه مبارک رمضان، مساجد دانشگاه در حوزه‌های مختلف غبارروبی و عطرافشانی شد.

به گزارش وب‌دا، در آستانه ماه رحمت الهی و نزول قرآن و همزمان با دهه آخر ماه شعبان که به نام «دهه تکریم و غبارروبی مساجد» نامگذاری شده است، مراسم غبارروبی و عطرافشانی مسجد پیامبر اعظم(ص) با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از معاونان، مدیران، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد.
جزء‌خوانی قرآن کریم، برپایی محفل انس با قرآن، برگزاری دوره آموزشی کددار، اعتکاف رمضانیه و مراسم معنوی شب‌های قدر از جمله برنامه‌هایی است که با حضور مسئولان، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در طی ماه مبارک رمضان در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس دانشگاه برگزار می‌شود.
به همین مناسبت، غبارروبی و آماده‌سازی مسجد امام رضا(ع) سازمان مرکزی دانشگاه برای استقبال از ماه مبارک رمضان با حضور امام جماعت و جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه برگزار شد.