امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:20

کمک 100 میلیون تومانی یک خیر نوقابی برای خرید یک دستگاه دیالیز

خانواده مرحوم حاج حسین مقدس نوقابی در اقدامی خداپسندانه، مبلغ 100 میلیون تومان به منظورخرید یک دستگاه دیالیز برای بیمارستان علامه بهلول گنابادی اهدا کردند.

به گزارش وب‌دا، حاج علی مقدس نوقابی فرزند مرحوم حاج حسین مقدس نوقابی باحضور در دفتر رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: بر اساس وصیت پدرم، هزینه خرید یک دستگاه دیالیز به بیمارستان علامه بهلول گنابادی اهدا می‌شود تا بیماران دیالیزی از خدمات آن بهره‌مند شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن قدردانی از اقدام ارزشمند این خانواده خیر، گفت: مشارکت خیرین در تامین نیازهای بخش سلامت، یکی از زیباترین شیوه‌های نوعدوستی و احسان است که یقینا در نزد خداوند متعال از ثواب بالایی برخوردار خواهد بود.
دکتر جواد باذلی با اشاره به اینکه هم‌اکنون بخش دیالیز بیمارستان علامه بهلول گنابادی با تعداد 8 دستگاه فعال دیالیز و یک دستگاه ایزوله در  3 شیفت کاری به 46 بیمار دیالیزی ارائه خدمت می‌نماید، خاطرنشان کرد: بخش دیالیز بیمارستان علامه بهلول گنابادی ظرفیت اضافه شدن 2 دستگاه دیالیز دیگر نیز برای ارائه خدمات بیشتر را دارد ،ضمن آنکه 2 دستگاه از دستگاه‌های دیالیز موجود نیز باید با مدل‌های جدیدتر جایگزین شوند که خیرین محترم می‌توانند دانشگاه را در این مسیر یاری نمایند.