امروزپنج شنبه, 31 مرداد 1398 18:54

برگزاری اولین جلسه شورای عالی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت در سال 98

اولین جلسه شورای عالی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت با حضور اعضای این شورا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه، انجام پژوهش‌های کاربردی به منظور شناسایی مشکلات جامعه و ارائه راهکار جهت برطرف نمودن آنها، فراهم نمودن بستر مناسب آموزشی و پژوهشی جهت ارتقای کیفیت در پروژه‌های تحقیقاتی، جلب همکاری و مشارکت ارگانها، سازمان‌ها، سمن‌های مردم نهاد و رسانه‌های جمعی را از مهمترین وظایف و رسالت‌های مرکز تحقیقات بر شمرد.
دکتر جواد باذلی تاکید کرد: با برنامه‌ریزی صحیح، اصولی و زیربنایی و با نیازسنجی و استخراج مشکلات و معضلات و تلاش در جهت کم شدن و رفع مشکلات منطقه ، می‌توان گام مهمی در راستای اجتماعی شدن سلامت در جامعه برداشت.
وی در ادامه از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه خواست تا در راستای سیاست‌های وزارتخانه و ایجاد پژوهشکده، مرکز تحقیقات سوم دانشگاه نیز پیگیری شود.
در ادامه اعضاء ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات خود، بر نکاتی از جمله تاسیس پژوهشکده، لزوم تبادل فکری و تجربی بین معاونت‌ها بویژه معاونت بهداشتی، سازمان‌ها و سمن‌های مردم نهاد، انجام پژوهش‌های کاربردی، محلی و متناسب با نیازهای شهرستان گناباد و بجستان به عنوان الویت پژوهشی، لزوم توجه به استفاده از نتایج پژوهش‌ها به منظور رفع مشکلات سلامتی و افزایش سطح سلامت مردم و همچنین سمن‌های مردمی و خیرین حوزه سلامت در راستای انجام پژوهش ها تاکید کردند.
در ابتدای این جلسه، رئیس مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه، هدف از برگزاری این جلسه را ارائه گزارش اقدامات انجام شده و تبیین خط مشی‌ها و سیاست‌گذاری‌های کلی مرکز تحقیقات عنوان کرد.
دکتر رضا اسماعیلی در ادامه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز در حوزه‌های اجرای طرح‌های تحقیقاتی، چاپ مقالات، جذب نیروی متخصص، برگزاری همایش‌ها، اخذ ردیف بودجه، فعالیت‌های مجله تخصصی پژوهش و سلامت ارائه کرد و بر افق‌های پیش رو در سال 98 که شامل تقویت همکاری بین‌المللی و اخذ گرنت، تقویت ظرفیت سازی در دانشگاه و منطقه است، تاکید نمود.