امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 11:05

قدردانی از خدمات دکتر باذلی توسط ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد با حضور در دفتر رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد،  از همراهی‌ها و حمایت‌های دکتر باذلی از برنامه‌های بسیج قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، سرهنگ ابراهیم‌زاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد به همراه حجت‌الاسلام موسوی مسئول عقیدتی سیاسی، فرمانده گردان امام حسین (ع) گناباد، مسئول بسیج دانشجویی و مسئول درمانگاه سیدالشهدا(ع) با حضور در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی، ضمن تبریک روز استاد به دکتر باذلی، از همکاری و حمایت‌های دانشگاه از برنامه‌ها و فعالیت‌های سپاه قدردانی کردند.
سرهنگ ابراهیم‌زاده افزود: خوشبختانه دکتر باذلی همواره سپاه را در برنامه‌های مختلف از جمله فعالیت‌های درمانگاه سیدالشهدا(ع)، فعالیت‌های بسیج دانشجویی، اردوهای جهادی و ... حمایت و همراهی کرده‌اند.
دکتر باذلی هم در این دیدار ضمن قدردانی از سرهنگ ابراهیم‌زاده، بر آمادگی مجموعه دانشگاه برای تقویت همکاری و تعامل با ناحیه مقاومت سپاه گناباد تاکید کرد.
یادآور می‌شود، در پایان این جلسه با اهدا لوح تقدیر و هدیه ضمن تبریک روز استاد، از خدمات دکتر باذلی تجلیل شد.