امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:37

برگزاری همایش سیستم نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت

همایش سیستم نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت با حضور بخشداران، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در این همایش، خدمات انقلاب اسلامی را در حوزه بهداشت و درمان، بی نظیر دانست و افزود: خوشبختانه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و نگاه عدالت‌محور، امروز همان خدمات حوزه سلامت که در تهران ارائه می‌شود، در شهرستان‌های گناباد و بجستان هم ارائه می‌گردد.
دکتر حمید بنایی با اشاره به اینکه در آغاز طرح تحول نظام سلامت به حوزه درمان توجه بیشتری شد، اظهار کرد: با اجرای پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع توجه بیشتری به حوزه بهداشت می‌شود.
وی از شوراهای اسلامی، دهیاران و روحانیون به عنوان نیروهای ارزشمند و خط مقدم توسعه در روستاها یاد کرد و خواست تا همه دستگاه‌ها و نهادها، دانشگاه علوم پزشکی را در اجرای این طرح‌های ملی یاری کنند.
نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه سلامت این شهرستان‌ها، از تلاش‌ها و فعالیت‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه همکارانشان تشکر کرد.