امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 14:58

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در راهپیمایی روز جهانی قدس سال 1398

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از اعضای هیئت رئیسه، استادان، مدیران و کارکنان این دانشگاه در راهپیمایی روز جهانی قدس حضور یافتند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان، جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد همراه با سایر مردم روزه‌دار شهرستان گناباد و همگام با سایر آزادی‌خواهان جهان، فریاد حمایت از ملت فلسطین و محکومیت معامله قرن را سر دادند.
دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، استادان، پزشکان، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه از نخستین دقایق در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند و با سردادن شعارهای مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا و ....، اشغالگری رژیم غاصب صهیونیستی را محکوم کردند.
جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد همگام با قشرهای مختلف مردم با حضورگسترده خود در این راهپیمایی، ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین، یک بار دیگر با آرمانهای امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی، تجدید پیمان کردند.
در پایان این راهپیمایی، بیانیه سراسری روز جهانی قدس در پنج بند قرائت شد و شرکت کنندگان با فریادهای ا... اکبر، مفاد آن را تایید کردند.