امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 14:57

فرماندار گناباد به بسیج ملی کنترل فشارخون پیوست

فرماندار گناباد در اولین روز اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون، با حضور در پایگاه سلامت سیار مستقر در فرمانداری شهرستان، نسبت به اندازه‌گیری فشارخون خود اقدام کرد.

به گزارش وب‌دا، مهندس قربانی در حاشیه این برنامه از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای ارتقای سلامت جامعه قدردانی و اظهار امیدواری کرد که با مشارکت همه افراد بالای 30 سال، زنان باردار و بیماران کلیوی، این طرح با موفقیت اجرا و فشارخون تمامی گروه هدف در سامانه الکترونیک ثبت شود.
وی با اشاره به اینکه گروه هدف این طرح در شهرستان گناباد 47 هزار نفر است، اظهار کرد: امیدوارم گروه هدف این طرح در شهرستان گناباد از فرصتی که توسط دولت در قالب این طرح ملی فراهم شده، استفاده بهینه کنند و با اندازه‌گیری و کنترل فشارخون، از بروز بیماری‌ها و خطراتی که ممکن است آنها را تهدید کند، جلوگیری نمایند.
فرماندار گناباد با بیان اینکه ثبت اطلاعات مربوط به فشارخون افراد در سامانه موجب تقویت نظام ارجاع الکترونیک نیز می‌گردد، خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های مهم این طرح ملی، ارائه مشاوره و راهنمایی‌های لازم در کنار اندازه‌گیری فشارخون است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم ضمن بازدید از پایگاه سلامت سیار مستقر در فرمانداری، از همکاری و همراهی‌های مهندس قربانی فرماندار گناباد در اجرای برنامه‌های مختلف حوزه سلامت به ویژه بسیج ملی کنترل فشارخون قدردانی و اظهار امیدواری کرد که با همکاری اقشار مختلف جامعه بتوانیم جمعیت بیشتری از هدف تعیین شده برای دانشگاه علوم پزشکی گناباد را در این طرح ملی، پایش کنیم.
دکتر جواد باذلی تصریح کرد: با کنترل فشارخون به عنوان یکی از مهمترین بیماری‌های زمینه‌ای که عامل بسیاری از بیماری‌ها و عوامل مرگ است می‌توانیم گام‌های موثری در جهت ارتقای سلامت جامعه برداریم.