امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 14:56

کسب مجوز راه اندازی رشته کارشناسی علوم تغذیه در داشگاه علوم پزشکی گناباد

دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی دولتی در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی موفق به اخذ مجوز راه‌اندازی رشته کارشناسی علوم تغذیه شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعلام این خبر گفت: در دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که 29 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، با راه‌اندازی مقطع کارشناسی رشته علوم تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد موافقت شد و مجوز آن از سوی مقام عالی وزارت به دانشگاه ابلاغ گردید.

دکتر جواد باذلی افزود: پس از ارائه درخواست تاسیس رشته علوم تغذیه به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعضای بورد علوم تغذیه وزارت در اسفندماه سال گذشته از بخش‌ها و امکانات مختلف دانشگاه بازدید کردند و پس از ارائه گزارش مثبت این گروه به شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، مجوز راه‌اندازی این رشته صادر گردید.

وی با اشاره به پیگیری‌های متعدد انجام شده در راستای اخذ مجوز راه‌اندازی این رشته، از حمایت‌های دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد و گفت: از پیگیری‌های دکتر کیان‌مهر معاون آموزشی دانشگاه و همکاران ایشان بویژه مدیران و اعضای هیئت علمی گروه رشته تغذیه و بیوشیمی و نیز دکتر کشاورز و دکتر شهرکی دبیر و عضو بورد در راستای اخذ مجوز راه‌اندازی این رشته تشکر می‌نمایم.

دکتر باذلی اظهار امیدواری کرد که دانشگاه علوم پزشکی گناباد بتواند با پذیرش دانشجو در رشته تغذیه، کارشناسانی آگاه و متخصص در امر تغذیه و ارتقای سلامت در سطح جامعه تربیت نماید.

مدیرگروه رشته تغذیه و بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز در خصوص این رشته گفت: علوم تغذیه یکی از رشته‌های پرطرفدار گروه علوم تجربی است که به تربیت دانشجویانی با هدف ترویج الگوی غذایی سالم بر اساس شواهد علمی می پردازند.

دکتر سیدامیر طباطبائی‌زاده با بیان این نکته که داشتن تغذیه سالم بر نحوه فعالیت‌های جسمی و روانی ما تاثیر می‌گذارد به اهمیت این رشته اشاره کرد و گفت: یکی از  وظایف کارشناسان رشته علوم تغذیه، آگاه کردن مردم از میزان دقیق مصرف مواد غذایی مختلف است.
وی یادآور شد: به دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی رشته علوم تغذیه، مجوز راه‌اندازی مطب داده می‌شود.