امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:34

فعالیت مجدد شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان

اولین جلسه شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.

با برگزاری اولین جلسه شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان، که با حضور رئیس دانشگاه، دبیر شورا و نمایندگان شورا در معاونت‌ها و واحدهای تابعه دانشگاه برگزار شد، فعالیت مجدد این شورا رسما آغاز شد.
به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه در این جلسه با اشاره به لزوم استفاده از خرد جمعی در پیشبرد اهداف و برنامه‌های دانشگاه گفت: شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان بستر مناسبی برای تحقق این مهم است تا تمامی کارکنان دانشگاه بتوانند پیشنهادات خود را در جهت بهتر شدن فعالیت‌ها و ارتقاء فرآیندهای اداری و در نتیجه توسعه دانشگاه و رضایت مردم ارائه نمایند.
دکتر جواد باذلی خطاب به اعضاء شورا اظهار داشت: بی شک در ذهن اعضای خانواده بزرگ دانشگاه، ایده‌ها و پیشنهادات متفاوت و متنوعی در راستای اهداف دانشگاه وجود دارد که با تلاش و دغدغه شما در ترغیب پرسنل به مشارکت در ارائه پیشنهادات، بهترین ایده‌ها می‌توانند دریافت و اجرایی شوند.
وی در پایان با قدردانی از اعضای شورا برای قبول مسئولیت، بر تشکیل منظم جلسات شورا و لزوم دقت در بررسی پیشنهادات واصله تاکید نمود و گفت: پیشنهاد دهنده این حق را دارد تا اگر پیشنهادش به هر دلیلی مورد قبول واقع نشد، از دلایل آن آگاه شود.
دبیر شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه نیز با اشاره به روند شکل‌گیری شورا گفت: با تاکید ریاست محترم دانشگاه مبنی بر فعال‌سازی مجدد این شورا و صدور ابلاغ برای اعضاء، مقدمات لازم برای آماده‌سازی موارد مورد نیاز فعالیت شورا آغاز شد و از امروز شورا آمادگی پذیرش پیشنهادات کارکنان دانشگاه را در حوزه‌های مختلف دارد.
سید علی سده‌ای افزود: در اولین گام، آیین‌نامه شورا تدوین و با مشورت اعضاء و انجام اصلاحات پیشنهادی، جهت اجرا مصوب گردید.
وی اظهار داشت: در گام دوم به منظور دسترسی آسان پرسنل به اطلاعات مورد نیاز شورا، با همکاری اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، صفحه ویژه شورا در زیرمجموعه حوزه ریاست وب سایت دانشگاه ایجاد و اطلاعات لازم در سه بخش آیین‌نامه، فرم پیشنهاد و معرفی نمایندگان شورا در معاونت‌ها و واحدهای مختلف در آن بارگذاری شد.
دبیر شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه با اشاره به لزوم اطلاع‌رسانی آغاز فعالیت شورا، به ساخت کلیپ معرفی و طراحی پوستر اشاره کرد و گفت: امیدوارم شورا با تلاش اعضای محترم بتواند انگیزه و بستر مناسب را برای بهره‌مندی از پیشنهادات پرسنل دانشگاه در تمامی حوزه‌های تابعه فراهم آورد.