امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:16

کسب دو مقام برتر در هجدهمین جشنواره قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

دو نفر از کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در هجدهمین جشنواره قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی کشور موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.
به گزارش وب‌دا، معاون دانشجویی، فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم اختتامیه این جشنواره که به مدت سه روز در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برگزار شد، از افزایش 20 درصدی شرکت کنندگان قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی در کشور خبر داد و افزود: امسال 665 نفر در گروه اساتید، هفت هزار و 635 نفر در گروه کارکنان و  شش هزار نفر هم در گروه دانشجویان در جشنواره شرکت کردند.
دکتر محمد حسین آیتی افزود: از این تعداد حدود هزار نفر به مرحله نهایی این مسابقات راه یافتند که از 24 مردادماه به مدت سه روز باهم به رقابت پرداختند.
وی افزود: برای نخستین بار است که جشنواره قرآنی اساتید، کارکنان و دانشجویان به صورت متمرکز در یک جشنواره برگزار می شود. وی با بیان اینکه 160 هزار نفر دانشجو در 52 دانشگاه و دانشکده های علوم پزشکی کشور در حال تحصیل هستند اظهار داشت: باید برای ارتقاء سطح فرهنگی، قرآنی و پر کردن اوقات فراغت دانشجویان برنامه ریزی های خاصی صورت گیرد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به رشد بسیار خوب سطح این دوره از مسابقات گفت: هجدهمین جشنواره قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سه بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان در رشته‌های قرائت، ترتیل، حفظ10جزء، حفظ20جزء و حفظ کل قرآن کریم برگزار شد.
حسن ایرانی افزود:مهندس جواد باقری در بخش کارکنان رتبه سوم قرائت تحقیق و خانم ثمانه نجفی در بخش دانشجویان رتبه سوم ترتیل را در این دوره از مسابقات کسب کردند. وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه برای اولین بار در مسابقات قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور چنین موفقیتی توسط این دانشگاه کسب شد.